Crowdfunding voor Amiti Rebecca

We vragen uw hulp voor een levensreddende hartoperatie van Amiti Rebecca, dochter van Mamadou Sissouma die deel uitmaakt van het kernteam van Voice4Thought in Mali.

Amiti werd geboren in september 2019 met een ernstige hartaandoening genaamd VSD (ventrikel septum defect). Het is een gat in de wand van het hart die de onderste hartkamers (ventrikels) scheidt. Het gat laat bloed van de linker- naar de rechterkant van het hart stromen, waarbij zuurstofrijk bloed vermengt wordt met zuurstofarm bloed.

De aandoening heeft een zichtbare invloed op haar groei. Het advies van de specialisten is dat zij zo spoedig mogelijk moet worden geopereerd.

Deze medische ingreep is echter niet uitvoerbaar in Mali en ze zal in het buitenland moeten worden geopereerd. Sissouma’s ziektekostenverzekering dekt zo’n operatie niet en hij heeft niet de middelen om de ingreep te betalen. Daarom hebben we besloten om hulp te zoeken binnen het vriendennetwerk van Voice4Thought. Wilt u bijdragen aan de genezing van Amiti Rebecca?

Samen proberen wij 12.000 euro bij elkaar te krijgen voor een voorbereidende echo en de operatie om het gat te sluiten die in Dakar (Senegal). Iedere bijdrage brengt ons een stap dichterbij deze levensreddende ingreep voor Amiti.

Hoe te doneren

U kunt een donatie doen via creditcard of Paypal door deze link naar de Paypal Doneer knop te gebruiken.

Als u een Nederlandse bankrekening heeft kunt u ook via een directe bankoverschrijving betalen naar rekening NL04RABO0309995590 op naam van Stichting Voice4thought. Wilt u bij het onderwerp ‘Amiti’ vermelden?
Als u betaalt van buiten de EU heeft u ook de Swift/BIC code nodig: RABONL2U of RABONL2UXXX (Rabobank, Croeselaan 18, 3521 CB Utrecht).

In Nederland zijn donaties aftrekbaar van de belasting. Meer informatie vindt u op de website van de Belastingdienst.

In Mali en andere landen in West-Afrika kunt u ook betalen via Orange Money. Het rekeningnummer is (00223) 93778148.

Als u op een andere manier wilt doneren, neem dan contact op via email: info@voice4thought.org of door het contactformulier in te vullen.

We use cookies to give you the best experience. Privacy & cookie policy